soundbusters

Het heeft even geduurd. Maar we zijn er geraakt: bij onze droomjob. Schitterend als de puzzel valt.
Wat het nog mooier maakt: dat we het met ons tweetjes kunnen doen. Maak kennis met de soundbus-ters!


 

Els Moerman 

DSC04893

 

Els is 40 jaar.  Ze werkt voltijds als zelfstandig psycholoog en coördinator in de groepspraktijk In Harmonie in Diest. Als psycholoog heeft Els een warme en betrokken stijl. Niet alleen jouw woorden interesseren haar. Maar ook de sensaties en beelden die bij jouw beleving horen. Vaak blijken net die sensaties of beelden de ideale ingangspoort om iets te veranderen. Verander je beelden en je verandert je (blik op het) leven. Wanneer er ook op energetisch niveau belemmeringen in jouw geest of lichaam aangepakt moeten worden, schakelt Els bovendien haar kennis en kunde als klanktherapeut in. Tijdens het klankwerk zit ze helemaal in haar flow. 

Els studeerde in 2004 af als klinisch psycholoog aan de Universtiteit van Gent. Ze combineerde deze studie succesvol met een lerarenopleiding. Ook daarna bleef ze zich bijscholen. In 2014 haalde ze haar diploma 'International Sound Healer' aan the Association of Sound Therapy van Michêle Averard en Nestor Kornblum. In oktober 2017 trok ze naar Spanje voor de Advanced Sound Healer Training. Haar expertise met beelden haalde ze in Amsterdam bij de School voor Imaginatie van Jan Taal.  Ze volgde er de leergang Imaginatievaardigheden I,II en III. Els is ook trainer Rots en Water (agressieregulering en weerbaarheid) en Socratisch Gespreksleider.  Sinds 2021 volgt ze de traumatherapie-opleidingen Somatic Experience (Levine) en NeuroAffectiveRelationalModel (Laurence Heller). 

 

Gerrit Maris 

DSC06806

 

Tijdens een bijeenkomst van sjamanen in Brazilië kreeg ik de naam 'Changing Man'. Ik ben inderdaad wel een man die weet wat verandering is. In dit ene leven heb ik al meerdere levens meegemaakt. Altijd een ander hoofdstuk, altijd boeiend. De 'changing' in 'changing man' verwijst niet alleen naar mijn eigen verandering. Het is ook mijn taak om anderen te helpen bloeien. 

 

Wie nood heeft aan verandering of verdieping in zijn/haar leven is bij Gerrit aan het juiste adres. Gerrit is een integer man met een hoge fijngevoeligheid. Hij startte zijn carrière als leerkracht in het lager onderwijs. Hoewel hij al lang geleden uit het onderwijs stapte, is zijn missie ongewijzigd: het maken van een verschil. Vandaag doet hij dit met zijn helende handen en wilskracht. Het talent als medium is aangeboren. De kennis vergaarde hij tijdens opleidingen sjamanisme, imaginatie, soundhealing, zijn internationaal werk als train de trainer,...