Sound-Visiontherapie

Met Sound-Vision combineren we klanktherapie met imaginatie. Dat zorgt voor een krachtige mix die innerlijk voor heel wat beweging kan zorgen. Ideaal dus voor mensen die graag iets in hun leven veranderd willen zien. Dankzij onze focus op transfer en nazorg leer je ook hoe je deze positieve veranderingen in je alledaagse leven een plek kan geven of toepassen. Alle vrijgemaakte energie krijgt zo voeten in de aarde. Deze therapie kan voor alle thema's toegepast worden. Ze is in het bijzonder geschikt bij angst, depressie, burn-out, relatieproblemen en trauma.


 

Sound-Vision is een nieuwe therapie 

 
Sound-Vision is de combinatie van klanktherapie met imaginatie. 
Deze methode is nieuw en doeltreffend. Het werd door ons ontwikkeld en wordt voorlopig enkel in de  praktijk van Soundbus toegepast.
 

Klanktherapie + imaginatie = krachtig

Wij, soundbusters, volgden de imaginatie-opleiding bij de meester op dat vlak: Jan Taal van de School voor Imaginatie in Amsterdam. Dat maakt ons één van de zeldzame coaches die werken met imaginatie in België. Een ontzettend waardevolle troef die niet mag ontbreken in ons werk en aanbod. 

Naar ons weten zijn we de enige soundhealers die de imaginatievaardigheden onder de knie hebben. We zijn daar openlijk trots op. Want we weten welke magie de combinatie van klank en beeld brengt. Die mix valt in één woord te omschrijven als: powerful! krachtig!

 

jeremy bishop 335002 unsplash

 

Stap dus niet in een Sound-Visiontherapie als je geen verandering wil. Het zorgt voor een positieve portie beweging. Ongezonde relaties zouden wel eens kunnen sneuvelen en avontuurlijke deuren geopend.

 

Sound-Visiontherapie versterkt

 

Iedereen kan de Sound-Visiontherapie komen proberen of opstarten in Herselt, Diest of op locatie. 
Bij Soundbus ben je welkom voor een traject op maat. Een éénmalige sessie kan dienen om een thema te onderzoeken. Dat kan al bruikbare inzichten opleveren. Wil je graag een specifiek proces aangaan (bijv. een kwaliteit ontwikkelen, een angst overwinnen, blokkades aanpakken, een overlevingsstrategie overstijgen,...), dan raden we een minimum van een drietal sessies aan. 

Ben je ergens al in behandeling bij een psycholoog, psychiater of coach, dan kan Sound-Visiontherapie als een stevige katalysator dienen. 
Het kan je proces bij collega-hulpverleners 
opmerkelijk versnellen of ondersteunen. 

 

Sound-Vision is bouwen aan herstel 

 

We hechten veel belang aan transfer, eventuele huiswerkopdrachten en nazorg.

Zodat je niet alleen fysiek en psychisch bewogen wordt, maar mentaal heel goed weet hoe deze shiften in jezelf en in je omgeving te hanteren. Ook al worden de inzichten soms opgevist uit diepere of hogere bewustzijnslagen, Soundbus heeft steeds oog voor integratie en toepassing in het dagdagelijkse leven. Die verbinding tussen alle werelden vinden we essentieel in ons werk. Holistisch werken betekent voor ons dat transformaties zich zowel op emotioneel, mentaal, fysiek als spiritueel vlak ontrollen. 

Ontdek de vijf stappen van onze Sound-Visionmethode en begrijp hoe je je leven van binnenuit terug in balans kan brengen. Deze methode kan voor alle thema's toegepast worden. Ze blijkt in het bijzonder geschikt bij depressie, angst, burn-out, posttraumatische stress en relatieproblemen. Meer informatie over relatietherapie en traumaverwerking vind je via onderstaande linken.

 

Sound-Vision en relatietherapie

 

Een relatie is hard werken. Conflicten of spanningen maken deel uit van dat harde werk. Relaties maken ons leven boeiend, doen ons groeien en nadenken over onszelf en belangrijke levensvragen. Het loont om in onze relaties te investeren. Soundbus is graag jullie bondgenoot voor relatietherapie.

 

Sound-Vision en traumaverwerking

 

Wist je dat een trauma, ook al is het jàren geleden gebeurd, zich diep in jou blijft herhalen? Het ondermijnt in meer of mindere mate jouw zelfvertrouwen, levenslust, dromen, relaties, enz.... en ontneemt jou kansen om echt jezelf te zijn/ te stralen. Dat is het slechte nieuws over trauma.

Het is dus essentieel dat je er iets mee doet. En je kan er ook daadwerkelijk iets mee. Dat is het goede nieuws. Ook in het verleden kan je ingrijpen. Tijd vormt geen belemmering. Via de kracht van verbeelding voeg je bijvoorbeeld toe wat destijds ontbrak en helpend zou geweest zijn. Het hele proces kan best intens zijn. Ondersteuning is geen overbodige luxe. Soundbus staat voor jou klaar als partner voor traumaverwerking.