klankmassage

In een klankmassage wordt je geraakt door klanken. De trillingen slaan alle ballast, zorgen en stress weg. Je duikt steeds dieper in jouw innerlijke stilte. Een moment van rust en écht thuiskomen. Je kan het alleen beleven of samen met jouw partner naar keuze. Je komt dichter bij jezelf en wint hierdoor aan kracht en weerbaarheid.   Een klankmassage doet jou ontspannen en verstillen


Een klankmassage is één uur lang ontspannen. Je ligt en geniet van harmonische klanken. De trillingen raken je hele wezen en duwen je naar binnen.
Daarom wordt het ook vaak een 'klankreis' genoemd. Je gaat op reis naar jouw eigen innerlijke bronnen van stilte.
Een klankmassage zorgt voor verstilling en rust van binnenuit.
 

 

rob mulally 123849 unsplash

 

Muziek is een heel directe manier om bij jezelf terecht te komen.
Bij de stilte die je in essentie bent.
- Gwen de Jong

 

Stilte, rust en tijdloosheid diep in jezelf

 

Even neerliggen en ontvangen. Meer hoef je niet te doen om stilte, rust en tijdloosheid diep in jezelf te ervaren. Als bonus krijg je er een zuiverend gevoel bovenop. Onze klankmassages zijn ontspannend, maar ook helend. Zo ben je helemaal klaar om de ballast van het alledaagse los te laten. En open te staan voor een bevrijd (weekend)gevoel.

 

Een klankreis als me-time, romantiek of gedeeld geluk

 

Soundbus biedt jou de keuze aan: wil je alleen komen genieten of met twee? Je kan kiezen voor een stukje me-time. Of voor een romantische belevenis voor jou en je partner. Voor een gedeeld geluksmomentje voor jou en je zoon, je vriendin, buurvrouw, moeder,... Wil je de innerlijke rust graag extra lang behouden? Daarvoor hebben we onze unieke relaxatie 'in beeld en klank' bedacht. Het bijzondere aan deze relaxatie is dat je jouw persoonlijke antistress-tool gewoon mee naar huis kan nemen. Een persoonlijk hulpmiddel om zen te blijven in stressvolle situaties. Hoe we jouw antistress-tool samen vormgeven, lees je verderop.

 

Me-time: individuele klankmassages


Een individuele klankmassage van Soundbus is pure wellness. Een leuke bijwerking is dat het ook de relatie met jezelf versterkt en je meer weerbaar maakt. 

 

De stilte is de ruimte waarin we ons hart kunnen uitstorten. 
- Anne Wesseling

 

Gedeeld geluk: duo klankwellness


Soundbus biedt klankmassage voor koppels aan. Het woord koppel mag je ruim interpreteren. We bedoelen hiermee iedere betekenisvolle verbinding tussen twee mensen. Zowel vrienden, levenspartners, familie als professionele relaties,... kunnen samen genieten van deze ervaring.

Wie van ontspannen een gezonde routine wil maken, kan op vrijdagavond (tweewekelijks) ook aansluiten voor een vast relaxatiemoment: 'detox op vrijdag'
Je ontspant er in het gezelschap van anderen na een drukke werkweek en duikt bevrijd het weekend in. 

 

Anti-stresstool: relaxatie 'in beeld en klank'


Onze relaxatie in beeld en klank voert je naar een goede, veilige plek. Hoe die plek er uitziet, is voor iedereen anders. De positieve bestemming ligt niet vast. Je hebt de regie in eigen handen. Jij vindt jouw persoonlijke goede plek. Met behulp van jouw eigen verbeeldingskracht en onze ondersteunende (klank)begeleiding.