relaxatie

Klankrelaxatie is een unieke belevenis. Het brengt je alle voordelen van een deugddoende meditatie: rust, innerlijke stilte, diepgang en verbondenheid. Zelfs als je helemaal geen kaas hebt gegeten van meditatie, werkt het. Iedereen kan het. Liggen en ontvangen. Meer hoef je niet te doen voor een ontspannen en zuiverend resultaat.


 

Innerlijke rust en stilte in een handomdraai

 

We voelen allemaal diep in onszelf een honger naar innerlijke rust, stilte, diepgang, intensiteit of zingeving. Het vredige gevoel van thuiskomen diep van binnen. Klankrelaxatie is zo’n ervaring. Een gedroomd moment van windstilte in de storm van alledag.

 

shaun mills 567745 unsplash

 

 

Groot voordeel is dat het geen tot weinig inspanning vraagt. Geen zweet, tranen, ijzeren discipline of moeite. Op een groot half uur win je een pak harmonie en sereniteit. Rust in een handomdraai.

Er wordt van jou als deelnemer niks verwacht. Een beetje ontspannen is al meer dan genoeg. En de oren spitsen natuurlijk. Je ligt neer op een matje, sluit bij voorkeur je ogen en luistert naar de klanken om je heen. Voor wie liggen een belemmering is, is zittend deelnemen een optie. De soundhealer zit neer of beweegt zich door de ruimte terwijl hij met zijn stem, de stilte of de instrumenten speelt. Langzaam maar zeker bouwt hij zo de harmonie op. 

 

Een klankmassage (klankreis) is iedere keer een unieke belevenis

 

Een klankmassage is altijd een unieke belevenis. Je ligt (of zit) en ontvangt een rijke stroom aan klanken en stilte. Instrumenten zoals klankschalen, gongs, indian flutes, tingsha's, chimes, drum, monochord, boventonen... dompelen je onder.

 

Er zijn geen garanties dat je van alle klanken houdt, maar elke klank die je niet mooi vindt,
is bijna zeker een klank die ergens een blokkade verwijdert of identificeert. 

- Harmonic Sounds, www.harmonicsounds.com

  

Een klankmassage is nooit hetzelfde. Het is geen ingestudeerd streepje muziek. Het is maatwerk. Steeds aangepast aan de noden van de ontvanger(s) en het moment. Je ontvangt altijd net wat je nodig hebt. De soundhealer gaat intuïtief te werk. Een vakkundigheid die wij als soundbusters heel goed kennen. De sfeer voelt hierdoor steeds juist. 

 

Een klankmassage (klankreis) doet deugd

 

Iedereen beleeft de klankreis anders. De ene voelt fysiek de ontlading in het lichaam, de ander ontvangt een rijke stroom aan beelden en nog een ander valt in een diepe slaap. Maar hoe verschillend de beleving ook mag zijn, een klankreis raakt mensen in hun diepste wezen. Dat doet deugd. Of voelt zelfs helend. Een klankmassage of klankreis verbindt jou met je eigen noden en kracht. En dat is in deze tijden waarin we overspoeld worden met indrukken van buitenaf meer dan welgekomen.

Een klankreis kan je gewoon instappen met de intentie je te laten verrassen. Maar wij raden je graag aan om met een bewuste intentie, vraag of verzoek deel te nemen. Op die manier versterk je zelf ook de kans dat je net datgene ontvangt dat je op dat moment nodig hebt.

 

Vind de klankmassage of klankreis die bij jou past:

 

  • Individuele klankmassage: me-time waarbij je wordt ondergedompeld in een verfrissend klankbad
  • Individuele relaxatie 'in beeld en klank': de combinatie van klank en beeld als jouw ideale antistress-tool
  • Duo-klankwellness: met twee (romantisch of vriendschappelijk) genieten van een klankmassage op maat
  • Detox op vrijdag: in groep ontstressen met klank op vrijdagavond, helpt je losmaken van de drukke werkweek
  • Klank op locatie:  een klankmassage voor vrienden of collega's aanvragen in je eigen woonkamer, organisatie of bedrijf. Klankmassages zijn overal op locatie mogelijk, als er maar aan een paar basisvoorwaarden wordt voldaan. 
  • Creatieve trip: een creatieve brainstormtechniek die gebruik maakt van klankmassage en imaginatie. Je maakt contact met je eigen onbewuste, innerlijke beeldenwereld. Het resultaat is een ongekende, rijke stroom van creativiteit. 
  • Soundtruck met relaxatie: klankmassage op locatie met alle extra troeven van de 'soundtruck'