Over ons

Je wordt massaal overspoeld door ruis van buitenaf. Iedere dag opnieuw word je overrompeld door ongewenste geluiden en beelden. Ze zijn een aanval op jouw innerlijke kompas en harmonie.  Ooit het gevoel gehad dat je wordt geleefd? Dan weet je heel goed wat ik bedoel. Soundbus helpt je een buffer creëren tegen zo'n aanvallen. Een natuurlijke buffer van klank en beelden. Zo behoud of herstel je jouw balans op een spontane manier.


 

Soundbus vergroot jouw levensvreugde via relaxatie, heling en vorming 

 

Soundbus is een centrum voor persoonlijke groei en herstel. Via relaxatie, heling en vorming ondersteunen we jouw levensvreugde. We doen dit vooral via klank en verbeelding. Twee eeuwenoude, krachtige middelen voor emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel welzijn.

Het bijzondere is dat wij ze bovendien combineren. We gebruiken heel vaak klank en verbeelding samen. Uit ervaring weten we dat dat voor heel sterke resultaten zorgt. Het voelt als wellness, maar het effect is ruimer dan ontspanning alleen. Na een gewone massage stap je relaxed naar buiten. Fijn. Na een klank-en beeldsessie voel je je niet alleen chill, maar ook nog eens gesterkt en verrijkt met inzichten. Fijn én helend. 

 

joshua earle 12689 unsplash 

 

Klankwerk is veel meer dan op wat klankschalen slaan

 

Het aanbod van Soundbus is erg divers.

We doen heel wat meer dan zomaar op wat klankschalen slaan. Hm, in feite doen we dat nooit. We gaan altijd met een veel ruimer scala aan tools en knowhow aan de slag. En bovenal, bewuste intentie en hogere doelen ontbreken nooit in ons klankwerk.

We weten heel goed wat we doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Daarom geven wij als soundbusters ook nooit een gewoon 'klankconcert'. We zijn geen professionele muzikanten. Wel professionele soundhealers. Je zou kunnen zeggen dat we onszelf eerder beschouwen als instrumenten voor heling. Veel meer dan als muzikale experts.

 

We willen mensen in hun kracht zetten

 

Als soundbusters willen we mensen in hun (stille) kracht zetten. Verborgen potentie, verdrukte stemmen en verdoken creativiteit tot leven wekken. Ons einddoel is een duurzamere wereld. Volgens ons is het versterken van ieders authenticiteit de snelste route daarheen.

Naast duurzaamheid zijn originaliteit, eerlijkheid en joie de vivre typerend voor Soundbus.
Onze stijl is no-nonsense. 
We besteden veel aandacht aan zingeving en integratie in het dagdagelijks leven. 

 

Relax met klank, maak een creatieve trip of beleef een detox 

 

Waarvoor kan je zoal bij ons terecht?

We willen graag dat ieder met een nood ook een duidelijk antwoord vindt bij ons.
Daarom bieden we een groot aantal formules aan. 

Als voorbeeld een paar formules waar we extra trots op zijn:

  • Detox op vrijdag. Bijna iedere vrijdag gooien we de deuren van onze soundroom wijd open. Je kan er terecht voor een klanksessie in groep. Zo spoel je de ballast van de week op een gezonde manier weg en is je geest helemaal klaar voor het weekend.
  • Klankkaartje. Voor de vader, vriendin, zus, collega,... die ploetert en zwoegt voor anderen maar zichzelf vergeet te verwennen. Voor hen hebben wij een warme en voordelige klankmassage bedacht. Als lieve ziel die alle inspanningen van deze vader, vriendin, zus, collega,... ziet en waardeert, kan je het klankkaartje gratis laten versturen. Meer informatie op aanvraag.
  • Sound-Visiontherapie. Een nieuwe en verfrissende vorm van therapie. Sound-Vision toont dat ontspannen en groeien hand in hand kunnen gaan. Op een heel milde manier investeren we in jouw herstel.
  • Creatieve trip.Muziek als bron van creativiteit. Goed voor zowel de doorwinterde marketeer of de student die wanhopig op zoek is naar inspiratie. Het bijzondere ingrediënt is imaginatie. Een machtig goedje dat het beste uit jezelf naar boven haalt.
  • Huur onze soundtruck. Foodtrucks zijn er honderden. Zoals soundbus is er letterlijk maar één. Ons leuke busje zorgt voor een wauw-factor op jouw evenement, teamdag, festival, feestje,... Met verrassende wellness in klank en beeld.

 

Snuister onze site eens door om ons volledig aanbod voor relaxatie, therapie en creativiteit te ontdekken. Je vindt vast iets dat je aanspreekt. Krijg je toch nog niet helemaal het gevoel van 'het juiste dekseltje', aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.
We werken graag zo veel mogelijk op maat. 

 

 

 

Garantie op rust

Rust is een basisrecht. Het is er in overvloed. We tonen je graag de plek waar je het kan vinden.

Vind rust

Nieuwe methode

Onze unieke combinatie van klank en beeld leidt recht naar het hart. Zo krijgen we piekerende hoofden stil.

Ontdek Sound-Vision

Verwentherapie

Verwenkoffie ken je al. Maar weet je dat je ook van therapie kan genieten? Wij maken er een cadeautje van.

Zegen jezelf

Directe hulp

Soms wil je gewoon 'help' roepen. En die hulp ter plekke zien verschijnen. Sessies in eigen living of op locatie? Dat kan.

Vind hulp op maat